ISO 22000 - Сертифікація Системи Управління Харчовою Безпекою

Коротко

Сертифікація Системи Управління Харчовою Безпекою ISO 22000 застосовується для всіх типів підприємств, що беруть участь у ланцюгу виготовлення харчових продуктів незалежно від їх розмірів: починаючи з фермерських господарств, первинних виробників, виробників харчових продуктів, продовжуючи транспортних компаній для перевезення та постачання, складів, виробників обладнання, упаковки, засобів для очищення і виробників харчових добавок.

Опис

ISO 22000 — це стандарт, що допомагає тримати під контролем ризики у харчовій промисловості, аби досягти безпечності харчових продуктів для споживання їх людиною.
Цей стандарт безпеки харчових продуктів був розроблений професіоналами харчової промисловості та спеціалізованими організаціями у співпраці з Кодекс Аліментаріус,ООН (ФAO) and ВОЗ.
Стандарт ISO 22000 спирається на переваги системи управління якістю ISO 9001, системи аналізу ризиків, небезпечних чинників та контролю критичних точок (HACCP).

Сертифіковані організації можуть рекламувати себе як власників сертифікатів у своїх рекламних матеріалах та безкоштовно використовувати у них логотип URS.

Чому ISO 22000 - Сертифікація Системи Управління Харчовою Безпекою?
  • Забезпечує всебічний та ефективний контроль над безпекою харчових продуктів
  • Мінімізує поширення неякісних та небезпечних для здоров’я продуктів
  • Підвищує безпечність харчових продуктів у всьому ланцюгу виробництва харчової промисловості
  • Забезпечує аудит безпеки харчових продуктів незалежною третьою стороною
  • Збільшує довіру з боку населення, промислового та державного секторів.

Зв'яжіться з нами...